Konferensen och aktuella NoKo-möten:

NoKo-möte i Reykjavik, Island sö 18 - ti 20 mars 2018

Mötet våren 2018 för ordförande och verksamhetsledare hålls sö 18 - ti 20.3.2018 på Island. OBS! Inresa till Island redan söndagen den 18 mars så att vi kan börja mötet redan måndag morgon. Har bokat en kvot på 10 enkelrum på Hotell Leifur Eiriksson i centrala Reykjavik för NoKo för två nätter sö-ti till priset av 135 euro/natt.

Var i kontakt med hotellet och reservera ett rum för din del och meddela  att du hör till gruppen NoKo, vars bokningsnummer är 92113. Notera att alla, både verksamhetsledare och ordförande, står för sina egna hotellövernattningar.

NoKo-konferensen i Gardermoen, Norge fre 14 - lö 15 september 2018

Konferensen hålls nästa gång i Norge 14-15 september 2018. Konferensen hålls på Best Western Airport Hotell i anslutning till flygplatsen Gardermoen nära Oslo.

Konferensen tema på norska är ”Mangfold og tilpasning”. Tanken är att focusera på samverkan med föräldrar  och skolan. ”Inklusion, integrering av kognitivt, etniskt och socialt disparata barn” – hur välkomna allas föräldrar till skolan?

OBS! Här hittas materialet från tidigare möten och konferenser.