NoKo:s styrgrupp träffas:

Våren 2020
Må 23-ti 24 mars 2020 i Köpenhamn, Danmark.

Möte inleds måndagen den 23 mars kl.14 och avslutas följande dag, tisdagen den 24 mars kl.13.

Vi har ingen gemensam hotellreservation i kraft, men som bekant finns det många alternativ i Köpenhamn. Skole og Forældre har ett avtal med Hotel Sct Thomas, som finns i närheten av deras sekretariat. Priset hotellet erbjuder oss för övernattningen 23-24.3 är 645 dkr för enkelrum och 715 dkr för dubbelrum. Deras e-post är: hotel@hotelsctthomas.dk  Ifall du vill bo där och utnyttja priset det erbjuder, så uppge gör en reservation på egen hand och uppge "Skole og Forældre" som referens. På ev. övriga nätter får du då en rabatt på 10%.

***********************************************************

Hösten 2020

Höstens styrgruppsmöte kommer att ordnas i samband med konferensen på Island.

Föräldrakonferensens tema:

”A Nordic Perspective on Parents and School Cooperation”

”Samarbete mellan föräldrar och skolan – ett nordiskt perspektiv”

Följande stora föräldrakonferens kommer att ordnas i 18-20  september 2020 på Island (fre -sö) på orten HveragerðiHotell Örk. Hveragerði är beläget ca 45 kilometer från Reykjavik och 80 km från flygfältet Keflavik.

I konferenspriset ingår två övernattningar 18-20.9 på hotellet och den bokningen sker centralt via NoKo. Ifall du behöver extra övernattningar så skall du/ den som står för kostnaden boka dem själv via Hotell Örk. Priset för tilläggsnätter är 12.745 ISK i enkelrum.

OBS! Här hittas materialet från tidigare möten och konferenser.